top of page

Sponsoring

Geef uw imago een boost, zowel intern als extern !

Als u de naam van uw bedrijf wil verbinden aan de uitdagingen die ik aanga, dan ga ik daarover met u graag een gesprek aan. Of u nu mikt op externe marketing naar uw – toekomstige – klanten, interne marketing naar uw personeel of op een betere naambekendheid bij toekomstige werknemers, voor elk van deze onderdelen kunnen we een strategie op maat afspreken waardoor mijn uitdagingen en de uwe aan elkaar verbonden worden. Deze sponsoring kan natuurlijk ook gecombineerd worden met lezingen, workshops of een eigen fysieke en mentale uitdaging die u met uw personeel wil aangaan. Voor deze opties verwijs ik naar de respectievelijke pagina’s over lezingen en maatwerk.

Sinds enkele jaren trekken mijn expedities heel wat aandacht in de media. Zowel kranten als weekbladen schreven al heel wat artikels over specifieke beklimmingen of over mijn ervaringen als avonturier. Ook op radio en televisie ben ik een graag geziene gast. En deze website werd in 2013 meer dan 300.000 keer bezocht.

Op dit moment ben ik volop mijn uitdagingen voor de volgende jaren aan het plannen. Die plannen zullen ook via deze website aangekondigd worden als ze wat concreter zijn. De aard van die uitdagingen zal onder meer bepaald worden door de financiele steun die ik kan werven. Als uw interesse gewekt is, neem dan alvast even contact op voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page