top of page

Maatwerk

Een programma op maat van uw noden bouwend op de ervaring van Wim Smets​

Gebaseerd op mijn ruime ervaring kan ik ook een event of programma op maat ontwikkelen.

Wil u met uw team een stevige fysieke uitdaging aangaan om blijvende, persoonlijke banden te smeden ? Met uw organisatie kan u een gepaste uitdaging kiezen waaraan, mits eventueel een voorafgaande voorbereidingsperiode, de meeste van uw teamleden kunnen deelnemen. Een avontuurlijk weekend in de Ardennen, een beklimming van Mont Blanc of Kilimanjaro, een uitdagende trektocht ? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Bent u misschien op zoek naar coaching van uw team om hen door een moeilijke verandering te begeleiden ? Ik bied coaching aan groepen en individuen waarbij ik de motivatie van uw team kan meten en opvolgen tijdens de transformatie. Dat laat u toe om de transformatie bij te sturen en aan te passen aan de draagkracht van uw team.

Of bent u op zoek naar management ervaring bij de planning en uitvoering van de transformatie van uw organisatie. K2 Transformations helpt u bij de ontwikkeling en communicatie van de strategie, het opzetten van de juiste organisatie, het plannen en uitvoeren van de transformatie.

Geïnteresseerd ? Neem dan even contact op voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page